4 Mar

Möhippa för Hanna

Och nu ska jag ju berätta om hur jag spenderade lördagen, nämligen med möhippa! Det var länge sen nu känns det som, så det var så KUL att få vara en dag med tjejgänget och Hannas blivande svägerskor. En riktigt lyckad dag som innehöll frukost på Kust, stadsuppdrag, lakritsprovning (bruden älskar lakrits), ljusstöpning, underklädesproving, gravidyoga (bruden är gravid, så vi hade kuddar under tröjorna och deltog allihopa), sedan pyjamasparty på kvällen med lyxpizza och mycket lekar.

Främst var det ju otroligt roligt att bruden verkade nöjd med dagen, det är ju poängen – men framför allt kände jag mig så tacksam över att ha ett så bra tjejgäng runt mig, vilket otroligt väloljat maskineri det var under dagen. Alla är så duktiga på att ordna och det är det lilla extra vad de än tar sig för, och det turades om att åka tidigare, stanna och städa, preppa nästa grej osv. Otroligt smidigt allting.

Första heldagen utan Signe också, och det gick ändå bra – även om jag längtade efter hennes lilla kropp på kvällen. När jag smög in i sovrummet på kvällen så var det nästan att jag väsnades lite med flit för att hon skulle vakna till, så jag kunde flytta över henne till sängen och sova nära, nära resten av natten.

Vilken rolig dag det blev!

Dock inte så många bilder, mest filmer – men några få fanns i mobilkamerarullen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)