25 Jan

MINIBLOMSTER OCH DÅNANDE MUSIK

TACK och lov för att den här dagen är över! Den flöt faktiskt fram ganska smärtfritt såhär i efterhand, men jag njuter som en dåre av att lägga mig i soffan, i vår storstädade lägenhet, med fulla kylen av god mat. Fina och fräscha blommor har jag också köpt. Bland annat köpte jag en krukväxt som jag skulle ha på köksbordet. Jag vet inte om det var trötthet eller vad som hände, men mitt ögonmått svek mig rejält. När jag ploppar ner blomman i krukan som jag alltid har så inser jag att jag har köpt en liten, liten blomma i förhållande till krukan. Uppkäftigt är ordet. Och det här var en sådan här med rejäla blad så den lär väl leva längre än mig bara för det.

Övrig kuriosa är att hård musik just nu dånar ut från våra högtalare. Anledningen till det är att Jakob Dahlbäck gör armhävningar. Och då måste han ha ”pepp-musik”. Han är uppe i 100 stycken nu. Jag gjorde 2 som tröst. På knä, tihi. Jakob Dahlbäck – så ägd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)