6 Okt

Min nya titel: faster

Hurra! Det är sant, jag har gått och blivit faster! Den 4 oktober så kom han då tillslut, mitt alldeles första syskonbarn. Och ja, det kan hända att jag har drabbats av kärleksblindheten. Den där då man liksom bara tycker att ett barn är det vackraste i världen.

För jag vet inte, tidigare har jag ändå tänkt att bebisar ju faktiskt är lite röda och skrynkliga när de liksom är nya, lite ihoptryckta sådär som man blir av att passera en mycket trång passage. Och kanske är det just på grund av att den här killen kom till världen genom kejsarsnitt, för hur är det annars möjligt att se såhär docklik och orörd ut bara timmar efter förlossningen? Ni ser det väl ni med, visst är det ändå ett ovanligt vackert barn?

Jag har inte ens fått träffa honom än, men jag känner mig redan så väldigt kär i den här människan. 

Tänk, hela livet kommer vi att vara släkt med varandra.

Och ännu mer tänk, tänk att min lillebror nu plötsligt är pappa? Han som nyss gick där med sina små inåt-fötter, han som ”aaaldrig hade gjort något fel” och han som har älskat bebisar hela sitt liv. Nu har han en egen bebis tillsammans med Elina!

Vilken grej alltså.

Så, då kommer vi till den kniviga frågan. Hur ofta är det okej att hälsa på?

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)