21 Aug

Middag på Tages

Vi har haft en härlig helg efter en trivsam vecka. Det tog sig med gnällandet för Edith, men i början av veckan var det hemskt grinigt av någon anledning och jag kollade efter tänder men inga tecken syntes. Skönt att det gav sig lite.

Veckans höjdpunkt har varit Ediths nya tremänning, det har nämligen fötts en liten Folke!! Så otroligt fascinerande varje gång, hur man liksom kan sitta och känna på en mage vid lunch och under natten kommer det ut en liten människa som direkt blir så älskad och självklar. Vilken grej, att Lina nu är tvåbarnsmor! TVÅ! BARN?! Ja, precis. 

Och plötsligt, i vanlig ordning, blev ju då den senaste bebisen en riktig jätte. Vilket i detta fall är Edith, hehe:

Ändå verkligt roligt för dem i framtiden att de är födda samma år – och att det till och med kommer en till tremänning i december! 

Men, tillbaka till helgen. I fredags var det släktkalas och igår åt vi med mina syskon på Tages, den nyöppnade restaurangen här i stan. Edith och Herman var med sin mormor/farmor och morfar/farfar och det gick tydligen väldans bra. Väldigt skönt för föräldrasamvetet, hehe.

Maten var i alla fall strålande, och sällskapet likaså! Vi slog på stort med trerätters, vin (inte jag) och hela köret, och sedan avslutade vi med spelkväll i Bergsviken med skötarna. 

Jag bjussar på lite behind-the-scenes-bilder från mobilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)