25 Jul

Med loppis och ganska mycket smörgåstårta

Och plötsligt händer det! I dagar – ja till och med veckor – har ni gått in och uppdaterat bloggsidan. Men nä. Rubriken ”Viktor & Viktoria” har mött er tills ni börjat känna föraktet pyra gentemot de tidigare nämnda. Detta trots att felet inte är deras. Ack, felet är onekligen mitt.

Och jag, jag kan inte ens längre skylla på semester. För nu, nu jobbar jag igen. Ja, inte i Luleå, jag har några sommarjobbsveckor i Piteå församling innan jag börjar om i Luleå i mitten av augusti. Och det är faktiskt väldigt trevligt att jobba i Piteå och ha lite kortare dagar.

För övrigt har jag det riktigt bra! Bara den här veckan har innehållit kompisfika, schlagerquiz på Pensionatet, tacokväll med spel tillsammans hos familjen och idag har vi hängt lite inne på PDOL-området innan vi landade här utan på stugan igen. Idel trevligheter.

Härom veckan lyckades vi pricka in en av sommarens soliga dagar och åkte till Myrheden för att fira Elina på hennes mammas stuga. Väldigt mysigt! Smörgåstårta, loppis, kubb, grillmiddag och frågespel. Tippetopp!

(Och nu har jag åtminstone ett par inlägg på G här, så misströsta inte! Om ett par veckor åker vi hem från stugan och då återgår allt till det normala!)

Elinas stuga_2015_1

Elinas stuga_2015_2

Elinas stuga_2015_3

Elinas stuga_2015_4

Elinas stuga_2015

Elinas stuga_2015_5

Elinas stuga_2015_6

Elinas stuga_2015_7

Elinas stuga_2015_8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)