9 Sep

Med hopp om fler elefantöron

Hörrni. Visst är vi överrens om att elefantöron är bästa blomman? Jag har inte haft sådana hemma av någon anledning, tro det eller ej, mest för att de ju är lite knepiga att få tag i. Men – nu så! Supertrevliga och härligt grafiska.

Det bästa är att jag, eeeh, ”känner en snubba” som kan ”kirra ett öra eller två”. Ifall du liksom ”känner att du”, eh, ”behöver nya elefantöron” och inte vet var du ska vända dig eftersom de, så att säga, ”är lite knepiga att få tag i”.

”Men varför gör du citationstecken hela tiden?” undrar kanske du. Ja, det är för att få bästa langningsfeelingen. Tydligt och bra blev det. Är nöjd med mina citationstecken.

Jag planerar i alla fall att utöka förrådet av elefantöron framöver och har till och med provat att plantera ett par egna sticklingar. Jag hoppas dock inget, med tanke på min Historik inom växtnäringen, ni vet.

Ser ni förresten den fina barntavlan bakom blomman? Det är Elin som har gjort dem, otroligt fina! Vi har både björnen och lodjuret, men det finns även älg och uggla. Skriv ett meddelande på hennes trollfrö-sida på FB om ni vill köpa (www.facebook.com/trollfro)! 200 kr styck och två för 350 kr. Världens bästa present till både små och stora barn (och vuxna för all del), sedan finns det ju något härligt att ge bort lokalproducerat sådär. Något unikt!

Elefantora_1

Elefantora

Elefantora_2

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)