1 Jul

Med Gotland i sikte

Två uppstigningar kvar innan min första, betalda semester everrrrr. Jag har inte riktigt vågat tänka att det är sant än. Snart kommer säkert någon och nyper mig, ”det var bara på skoj Emma, hahahah så grymt ägd, fattar du ingenting eller?!”. Det bästa med den här semestern är att jag får fortsätta med detta fantastiska yrke när jag kommer tillbaka. Win-win.

Jag har satsat stenhårt på att boka in så lite som möjligt under dessa veckor. Inget lovande hit och dit så att det krävs almanackor under semestertid, jag vill känna att jag kan slänga klockan i sjön och bara spontanfara till Norge om jag så vill det.

Men en grej har vi faktiskt bokat in, och det är en road trip till Gotland med min kära familj! Torpet är hyrt, minibussen ordnad och färjan bokad. Hela familjen med respektive, åtta vuxna utan varken lillan (även om jag älskar när hon är med) eller hund. Långa sovmornar om man vill, sena kvällar på restauranger, alla kan köra bilen, alla kan vara med på allt. Ljuvligt.

Hittills verkar cykling, utomhusteater, Visby och ridning (!!!) stå på schemat vilket jag tycker låter synnerligen trevligt. Lite bad och sol däremellan skulle inte sitta fel heller. Okej, vem försöker jag lura, bad och skugga under ett parasoll borde det stå för min del.

(Har kommit på mig själv med att vara alldeles solskygg. Ljust för ögonen och brännande varmt gör mig på dåligt humör. Inte ens mitt tonårsargument om ”brunhet” kan locka mig längre eftersom mitt vuxna jag inte vill ha hudcancer samt har kommit till insikt om att jag ändå inte blir brun. Lose-lose liksom.)

Sista veckan i juli drar vi iväg! Oh yeah.

Alla Gotlandsdeltagare, plus mor och far, minus Eddie. Ljust är ordet. 

Lämna en kommentar:

  • Johanna skriver:

    Hahahaha Emma!! Jag skrattar HÖGT när jag läser om din solskygghet! Senast igår drog jag nämligen samma slutsats om mig själv! Haha… Nej till cancer, hej till leggings 😉 Vi borde åka till stranden tillsammans… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)