8 Nov

Med ett härligt gäng!

Trallallallaaa, jag har det ganska bra jag! Förutom nu att jag inte är nära Jakob och min familj så trivs jag fantastiskt bra på min praktik! Det är flera som har undrat var jag är, och här kommer svaret:  jag är med superhärliga trion Hannah WidellCecilia Blankens och Mikaela Wetterling på Perfect Day (Amanda Schulman är ju inte på kontoret eftersom hon har fått en liten Frances) och jag stormtrivs! Nu har det gått några dagar och plötsligt börjar man känna att man faktiskt kan göra någon nytta och inte bara sitta som en fågelholk hela tiden. Finns det något jag inte uppskattar så är det just att känna mig meningslös. Jag vill bidra! Lära mig! Prestera!

Stockholmstrafiken håller dock fortfarande på att ta livet av mig, men jag lär mig! Sakteligen. Däremot gillar jag inte när jag måste byta från grön linje. Jag kan grön linje nu, okej? Från Lina till praktiken. Från praktiken till Lina. Det räcker.

För övrigt har jag suttit och googlat på massa bloggar på senaste tiden och blev extremt sugen på att göra en rejäl bloggmakeover. Jag ska göra en liten dummie och sedan ska jag utnyttja Jakob-har-saknat-mig-fenomenet (om han nu saknar mig vill säga… han skulle bara våga icke-sakna mig…) och be honom fixa med själva funktionen när jag kommer hem. Jaaa! Så gör vi!!

 (förlåt för alla mobilbilder, men så kommer det tyvärr vara medan jag är här nere..)

Lämna en kommentar:

 • jeskan skriver:

  Du får testa den röda linjen nån dag, å hoppa av i Hornstull, s kan jag bjussa dig på fika 🙂

 • Hanna SImonsson skriver:

  Hej söta tjej!

 • Paulina skriver:

  Hejsan! Jag hittade din blogg av en slump då jag såg att du haft praktik på det ställe jag drömmer om att praktisera på. Har du möjligtvis en epost-adress som jag skulle kunna skriva till? Har nämligen lite frågor ang. praktiken. Vore så tacksam 🙂

  • Emma skriver:

   Hej! Så spännande! Absolut, det var ju dock något år sedan så jag vet tyvärr inte hur mycket jag kan svara på eftersom företaget har blivit mycket större sedan dess – men det är bara att maila på emma.b.dahlback@gmail.com! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)