6 Jun

Mango- och bananglass

Dra mig baklänges – här kommer sommarens bästa glasstips! Jag har sett det här tipset lite här och var under senaste tiden och härom dagen var jag bara tvungen att prova. Och hjälp så gott det var! Vet ni vad det bästa är? Japp, inget vitt socker, bara frukt! Det här är ju bästa grejen om man har barn tillexempel. Krämig, kall och god. De tre k:na.

Receptet? Nej mina vänner, här kör man på känsla.

Frys bitar av mango och banan, och mixa sedan detta med en skvätt ovispad grädde. Klart! Gärna mer mango än banan eftersom banan smakar mycket. Ät direkt! YES!

”Men Emma, om du nu är så nöjd över att glassen är sockerfri, varför har du då satt strössel högst upp?” Ja ni kära vänner. Det får bli ett annat inlägg. Det om ”Varför bloggare alltid vill piffa sina bilder, vitt socker eller inte”.

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Men ååå tack för tipset. Ska provas framöver. Kram

    Vilket härligt 5 års inlägg. Grattis till dig, alltid kul att läsa dina inlägg. Du skriver så fantastiskt bra, så man blir nästan lite besviken när man kikar in och inget nytt är skrivet 😉

    • Emma skriver:

      Men tack så mycket Helen! ☺️ Haha ja, jag skulle gärna blogga lite mer men den berömda tiden räcker inte alltid till ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)