13 Okt

Många bollar i luften

Vet ni vad jag skulle vilja ha just nu? Jag skulle vilja ha två lediga dagar, en för mig själv där jag skulle vilja noppa/färga bryn, klippa/färga håret, göra fransar, måla naglarna med shellack och kanske shoppa ett plagg eller två. Sedan skulle jag vilja ha datekväll med Jakob på god restaurang (där jag då är superfräsch), sova en hel natt ostört på hotell för att sedan ha en heldag till där jag och Jakob kan sitta och planera alla lösa renoveringstrådar och åka runt och beställa sakerna. Bocka av listan i ett svep bara.

Så! Och hur löser jag detta? Som jag ser det finns det några problem:

– Tiden. Jag vet inte säkert, men något säger mig att Jakob inte skulle skutta av glädje över att behöva ta ledigt två dagar från jobbet för att lösa detta – åtminstone inte för att jag skulle kunna få min skönhetsdag, hehe. Men okej, den här punkten kanske skulle kunna lösas genom att någon släkting sköter Edith under fredagen och sedan gör jag och Jakob ärenden under lördagen. Typ. Det är bara det att vi då har två punkter kvar:
– Pengarna. Inte har man råd med all den där skönhetslyxen när man är föräldraledig, bara behandlingarna är säkerligen sina dryga 3000 kr och då har vi inte räknat med restaurangmaten och hotellet. ”Du, Jakoooob. Vad tror du om att jag skulle kunna få investera lite…?”
– Längtet. Två, max tre, timmar från Edith klarar jag av, och kan njuta av. Men sedan blir det hemskt längtigt efter den lilla varma gosekroppen som har börjat borra ner huvudet mot halsen som för att kramas.

Ni förstår. Vilket innebär att situationen just nu ser ut som sådan: söver Edith, kletar på ansiktsmask, försöker boka klipptid men hittar ingen tid som passar med skötning, googlar på ”spotlights i köket” samtidigt som jag försöker rita kök i IKEA´s planeringsverktyg. Edith vaknar, ansiktsmasken har suttit för länge, planeringsverktyget hakar upp sig och köket försvinner, och just ja – lägenheten är fortfarande ostädad.

Men vad är väl en bal osv…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)