18 Apr

Måndagsupdate

Alltså jag måste bli bättre på att bara vardagsblogga, för om jag ska hålla på och vänta på att det finns fina bilder att blogga med så kommer det aldrig bli några inlägg här. Så det så.

Vi fortsätter att leva det ljuva barnledighetslivet! Jag försöker verkligen njuta allt jag bara kan för veckorna bara susar iväg och det händer så mycket trevligt på dagarna.

I fredags tog vi långpromenad med Hanna och Tilde, och sedan åkte jag och Edith till Långnäs och hängde med bröderna och och deras familjer. Mycket trevligt! Jag är så glad över att Edith och Herman är så nära varandra i åldrarna, så väldigt roligt för dem att ha en jämnårig kusin. Sedan på kvällen var det kalas för pappa! 

Under lördagen hängde vi i Bergsviken hela dagen för fotboll uppe på Heden, hockeyfinal, middag och konsert i EFS. Och i söndags var det lunch i Arnemark och Edith-mys för farmor, farfar och faster Hanna. Vilken familjehelg!

Idag är det måndag och vi har tagit en lugn förmiddag med bebismys i storsängen. Älskade gulliga lilla pyjamasbebis! Nu ska vi gå en promenad med vagnen till stan och göra ett par ärenden.

Trevlig måndag på er! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)