14 Nov

LYXHUSTRU SOM NJUTER

Oftast när jag och Jakob pratar så är det jag som tjattrar på mest. I alla fall när det gäller planering av olika saker eller när jag frågar honom om hur vi ska göra. Jakob är inte lika stor planerings-fantast som jag är. Han tycker det mesta löser sig och han tycker att man kan ta det som det kommer. På senaste tiden så har han dock börjat ställa en fråga som är mycket ovanlig för att komma från honom.
– Hur ser din vecka ut till veckan Emma?
Innan veckan redan pågår undrar han alltså vad jag har för planer, och det är ju väldigt trevligt. Men. Jag har kommit på honom. För de senaste veckorna så har jag haft det ovanligt lugnt i skolan, mest hemmauppgifter och inte så många lektioner. Jag har alltså som oftast svarat i stil med:
– Tjaa, jag är faktiskt ledig onsdag, torsdag, fredag.
Då ler han sådär lite spydigt och säger att jag minsann är en lyxhustru. Varje gång. Så, frågan ställs alltså för att på så sätt påpeka hur ledig jag är (i förhållande till honom själv antar jag). Vad veckan i övrigt innehåller är inte lika intressant.

Men vet ni? Sanningen är den att jag faktiskt har det riktigt lugnt och skönt just nu – och jag njuter. Så, han kan kalla mig lyxhustru om han vill men jag, jag bara mår gott!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)