21 Jun

LYCKLIGT LOTTAD

Vet ni vad jag insåg idag? En dag som denna när det regnar och en dag som jag spenderar med att städa hela lägenheten och storhandla? Att jag är fantastiskt nöjd med mitt liv just nu. Jag är så tillfreds! Ibland pratas det om att man borde stanna upp och fundera på hur bra man har det. Och det gör jag verkligen nu för tiden. Flera gånger per dag stannar jag upp och tänker på hur lyckligt lottad jag är. Jag har en frisk och levande familj och släkt, jag har min fina, fina pojkvän, jag har en lägenhet som jag trivs fantastiskt bra i, jag har många underbara vänner, jag utbildar mig till något jag vill bli, jag har fått sommarjobb på ett ställe som jag verkligen vill jobba på, jag har ett annat jobb där jag får jobba extra under vintrarna, jag är frisk, jag är glad och jag trivs så bra just nu!

Trivs du med ditt liv? Om du gör det, tänker du på det ibland? På hur bra du har det? Om inte, gör något åt det! För alla förtjänar att ha den känslan som jag har just nu! Även du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)