7 Dec

Lucka nummer 7: ” Det väljer jag helst i garderoben”

Min standardutstyrsel skulle jag säga är jeans och bomullsskjorta. Helst i ljusblått. Men i min drömvärld skulle jag ha mycket mer klänning och kjolar eftersom det är hemskt härligt att ha mot kroppen. Blir ofta bara så störd över strumpbyxorna som jämt korvar och hasar ner? När jag hittar de perfekta strumpbyxorna med typ små hängslen så tror jag att mjuka klänningar är mitt favoritplagg.

Några av mina tidiga få selfies här i bloggen, haha!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna en kommentar:

  • Johanna Olovsson skriver:

    Känner genast att jag måste dela med mig av LÖSNINGEN på detta vidriga problem!! (För det finns ju på riktigt inget värre än strumpbyxor man känner hasar ner till ett par ofrivilliga haremsbyxor!) Okej, du sätter ett par trosor ÖVER strumpbyxorna! Och givetvis ett par under också… 🙌🙌

    • Emma skriver:

      Jamen funkar det alltså?? Det skulle ju vara magiskt, men jag har ju strumpbyxorna mycket högre än trosorna så det känns som att de bara skulle rulla över troskanten, haha! Jag ska självklart prova. Kanske också köpa högre trosor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)