22 Dec

Lucka nummer 22: ”Mitt bästa tips för en härlig julafton”

Alltså nu kanske jag bara ökar stressen här haha, men gör saker i god tid (bra tips såhär två dagar innan va?). Ta hellre en galet stressig dag idag, för att sedan kunna njuta hela julhelgen. Vänta inte med saker utan gör bort allt som går nu. Och det som är kvar ska skrivas ner på en lista, så att du slipper ha saker som snurrar i huvudet.

Men sedan, det som inte är gjort – det är inte gjort. Och det gör inget! Det kommer att bli bra ändå! Njut av dagen (oavsett hur du firar), och ta alla chanser till stunder för mys.

En perfekt julafton för mig innehåll stor julfrukost med sista avsnittet i julkalendern, julbön i bönhuset klockan 12 (när alla står upp och sjunger O Helga natt så att taket nästan lyfter i slutet, det är julaftons höjdpunkt om du frågar mig), sedan hem och lasta in mat och klappar i bilen, möta upp släkten hemma hos någon och kramas god jul, äta julbord, se Kalle Anka (ja vi träffas rätt tidigt så att vi hinner äta innan), sedan Fyra i soffan (obligatorisk lek på julafton), efterrätt, tomten och julklappsutdelning (tar alltid rätt lång tid eftersom vi är många och paketsugna allihopa), spel, och julgodis medan barnen droppar av ett efter ett (somnar alltså, inte går hem).

Men bäst är nästan tiden nu innan, när allt är kvar!

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)