18 Dec

Lucka nummer 18: ” När jag valde att börja blogga”

Det börjar vara ett gäng år sedan nu! Att börja blogga var egentligen inget livsomvälvande, det var helt enkelt ett naturligt sätt att få dela och inspirera med pyssel och recept eftersom jag på den tiden hade all tid i världen för att pyssla på hemma. Och det var sååå roligt! Och det tycker jag fortfarande, det är ju bara tiden som saknas men själva aktiviteten att fota, blogga, skriva – det tycker jag fortfarande är roligt.

Och jag är fortfarande ett stort fan av att läsa andras bloggar! Läser allt möjligt men efter bara någon vecka så känns ju plötsligt personen som en vän och jag tycker det är en sådan ynnest att få ta del av en människas liv och tankar på det sättet. Det känns liksom bara så bjussigt. Speciellt de stora bloggarna som gör det på bekostnad av att få ta emot massa skit emellanåt, det problemet har jag ju inte precis här.

Några favoriter som jag följt många år är UnderbaraClaras, Isabella Löwengrip, HanaPee, Johanna Kajson, Lady Dahmer, Cecilia Blankens med flera.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)