17 Dec

Lucka nummer 17: ” När jag valde bort en relation”

Haha det första som dyker upp i huvudet är den gången i mellanstadiet när jag började bli rätt less på en vän som inte var så mycket till vän och jag helt enkelt slutade bry mig om allt drama runt omkring henne. Och vännen tillslut sa: ”Vet du Emma, du är inte längre min bästa vän, eftersom du inte verkar vara så intresserad.” Och jag bara tänkte tyst: ”Oj så skönt.”

De få relationer jag aktivt valt bort är sådana som tagit så otroligt mycket energi. Jag hade som ung ganska lätt för att bli någon slags parhäst till starka damer och tillslut blev jag ofta bara så trött på att ständigt behöva läsa av statusen på humöret, trött på gnäll, skitsnack om andra och ”du behöver tassa runt mig”-attityden. Haha åh, vilka minnen som dyker upp. Nu för tiden känner jag igen tecknen på den här personlighetstypen rätt fort och brukar hålla mig undan, så de senaste tio åren har jag stått rätt stadigt i relationerna!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)