28 Maj

Lördagsuppdatering

Hej på er! Vi hade en sjukligt effektiv dag igår, jag och Edith. Vi städade, dammsög, tvättade, promenerade in till stan och pantade, gjorde ärenden, tog en mysig tupplur på cirkus två timmar – och sedan på kvällen kom några vänner över och Jakob gjorde hemmagjorda hamburgare med briochebröd och sedan rabarberglass med mandelflarn. Det ni! Faktiskt riktigt gott, dock blev glassen aningens för lös – det är turkisk yogurt i den och det gör att den är långsammare på att stelna. Men smaken var det inget fel på!

Hemskt trevligt var det i alla fall, vi satt ute på balkongen i solnedgången och spelade spel och plötsligt var det mitt i natten. Hehe det är sådant man märker mycket tydligare dagen efter när man är småbarnsförälder….. Okej, Edith sov till 9 så jag ska inte säga så mycket, men de där matpauserna i mitten gör ändå att man gäspar sin beskärda del idag.

Idag har vi röjt undan och jag har övat lite piano inför morgondagens sång, vi ska sjunga på en gudstjänst. Men nu ska vi strax packa ihop oss och dra mot kusinernas stuga där det vankas kalas! 

Hemskt trevligt. Om ni frågar mig. Och det gjorde ju du där till höger. Inte du din toker, personen till höger sa jag ju. Lär dig höger och vänster någon gång, tack! 

Med smånävarna ständigt i luften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)