3 Okt

Lördagslista

Om du bara fick ta på dig en sminkprodukt på morgonen – vilken skulle du välja?

Rouge! Jag har verkligen inga naturliga äppelkinder. Helt genomblek faktiskt. Och nu för tiden har jag ju en privat fransfixare vid namn Elin vilket innebär att jag alltid har långa svarta fransar, hehe. Annars hade jag svarat mascara.

Vilken är din favoritdrink?

Mojito – lätt. Mmmm så frääääscht. Helst alkoholfri på grund av gillar ej alkohol har jag insett? Så skönt att vara vuxen och att ha kommit till den insikten. Alla drinkar blir ju liksom lite bättre utan den där bittra smaken i bakgrunden.

Vad vill du förbättra i livet?

Jag skulle hemskt gärna vilja att någon letade, betalade, renoverade samt inredde ett hus åt oss. Tackarrr. Men annars har vi det faktiskt väldigt bra just nu, och jag försöker vara tacksam för det varje dag!

Om du bara fick bära en klädfärg resten av livet vad skulle det vara?

Ånej, mitt spontana svar var direkt svart men fy så trist. Kanske marinblått? Egentligen vill jag svara senapsgult, jag är så inne på gult just nu. Har dock bara en tröja i den färgen. Så mycket för den kärleken.

Hur du brutit något ben i din kropp?

Nope.

Tror du på Gud?

Ja det gör jag, och just nu känns det som att jag ber mer än någonsin. Det finns så mycket att tacka och be för! Alla graviditeter och bebisar som föds nu i vår närhet är ju sannerligen ett böneämne. Den stora flyktingkrisen ett annat. Det känns tryggt att få be ibland.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Jag var i London och Brighton! Åh, det var en så väldans bra resa. Får värsta längtet just nu.

När hade du din första fylla?

Eeeh, mina så kallade ”fyllor” är väldigt lätträknade. Har kanske haft en då jag kände mig lite ”rusig”, och då var jag väl typ 22 år? Jag minns tidigare när jag och Lina gick ett varv runt kvarteret på studentkvällen och stillsamt funderade ifall det var såhär det kändes att vara full? HAHA. Jag tror lite gurgel med munskölj hade gett mer utslag i en alkoholkontroll än våra stackars fanta-drinkar.

Kaffe eller te?

Te. Dricker ej kaffe.

Vad gör dig gladast just nu?

Alla bebisar!

Vad är frihet för dig?

Att få bo i det här landet och själv ha möjlighet att påverka mitt liv. Vilken grej ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)