23 Nov

Lördagskalas

Vilken välfylld toppenhelg det har varit! Fredags var det spex och möte i Jävre, och i lördags kom delar av ”släkt-kvinnorna” förbi för att umgås lite medan jag bebisfotade lilla nyfödda kusinbarnet Majlis (ska visa bilder senare). På kvällen bar det iväg till Arnemark där vi höll kalas för Jakob. Hehe, perfekt det där att få ordna kalas i Jakobs föräldrars härliga kalas-hus, det är liksom mycket lättare att vara drygt 20 människor där än hemma i lägenheten. Även om vi nu var cirka 45 stycken där under förlovningsfesten….

Ska jag vara ärlig så blir det inte heller mycket till fixande, det blir nämligen en hel del hjälp från husvärdarna vilket verkligen är ovärderligt när man inte kanske riktigt har samma ork som i vanliga fall. Eller tjaa, Jakob har väl samma ork och det är ju i för sig hans kalas, men ett sådant viktigt ansvar som kalas-ansvar kan man inte bara helt lämpa över på första bästa. Där är hans mor och far betydligt mer betrodda.

Det blev i alla fall en mycket trevligt kväll, med pepparsåsmackor (som jag har insett är världens EFS-grej, alltså ”stark” köttfärssås med etiopisk peppar som man äter på frallor med banan, ananas och vitkålssallad. Det är först i vuxenålder som jag har insett hur få det är som har provat denna delikatess?) och tårtfika. Allt man behöver, med andra ord.

Om Jakob var nöjd? Eh, ja. Det tror jag väl? Ni måste fokusera på det viktiga.

Pepparsåsmackorna. 

Jakobs kalas 2015

Jakobs kalas 2015_1

Jakobs kalas 2015_2

Jakobs kalas 2015_3

Jakobs kalas 2015_4

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)