24 Maj

Lördag, taco och en duktig Måns

God söndag på er vänner! Och fiender. Ifall jag har några sådana. *håller tummarna att jag inte har det*

Vilken lördag det blev! Jag var tillbaka från jobbet kring 14, och då åkte vi mot mor, far och Cecilia för lite häng och tacomiddag. Taco alltså. Vilken grej! Jag skulle nog, likt en elvaåring, fortfarande typ svara ”taco” på frågan om min favoritmat. Trots att jag ändå tycker mig ha uppdaterat smaklökarna sedan 2001.

Okej, sedan åkte vi i alla fall vidare mot Johanna och Nils dit vi var bjudna för Eurovision-kväll. Och vilken kväll det blev! Mycket trevligt häng, egna poänglistor, uppdukat snacksbord och sedan till råga på allt så går Måns och vinner hela alltet till vår allas stora förtjusning! Jag tror minsann att det var min största schlagerupplevelse i vuxen ålder!

Jag tycker för övrigt att det finns något trevligt i fenomenet ”hela Sverige blir uppslukade av…”, oavsett om det är OS eller schlager. Ja, förutom då min yngste bror som idag på fotbollsmatch kring klockan 16 utbrister: Va!? Vann vi??

… Jag saknar ord. 

 

Eftermiddag hos mor och far

Eftermiddag hos mor och far_2

Eftermiddag hos mor och far_3

Eftermiddag hos mor och far_4

Eftermiddag hos mor och far_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)