29 Nov

LJUS SOM LYSER UPP STUIDERNAS MÖRKER

Idag försöker jag hinna ikapp. Hinna ikapp med alla måste-göras! Listan för dagen är såklart skriven och jag försöker göra plugget mer trivsamt med must, kola och P1 Jul hos underbara Clara.

Men så när jag satt här vid barbordet så kände jag att jag inte kunde låta att pyssla bara lite grann. Jag tycker nämligen att det inte går att få nog av ljuslyktor på julen. Helst ska det stå en överallt. Men det är varken helt lätt eller billigt att hitta fina, originella ljuslyktor så jag bestämde mig för att pröva något jag hörde på Husmorsskolan i P1 för ett tag sedan.
Jag tog helt enkelt några härligt, röda äpplen och gröpte ur en cirkel så att ett värmeljus rymdes. Det tog cirka två minuter. Och blir ganska trevligt!

Lämna en kommentar:

  • Emelie skriver:

    Vilken inspirerande blogg du har :). Fick lust att pyssla så jag gjorde också såna lyktor :). Men sen ville jag tipsa om att göra samma fast med apelsin. Gröp ur och placera ljuset i och tryck ner nejlikor runt om ljuset. Då luktar det både apeösin och nejlikor 🙂

  • Kajsa skriver:

    Hej Emma!! asså försökte kolla igenom, men hittar inte ditt underbara recept på den där aftereight-kakan! kan du läkna den som en kommentar här så jag kan få receptet är du snäll?:) kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)