2 Jun

Ljumna kvällar

Vilken ljuvlig fredagskväll vi hade igår! Lite spontant så blev det stenugnsbakad pizzamiddag på Kiosken i Pensionatet tillsammans med Hanna, Anton och Tilde – otroligt mysigt ställe att sitta på i de ljumna sommarvindarna. Och gott! Vi satt där på punschverandan och försökte väl få småtjejerna att sitta kvar så länge det gick, men om inte annat så kunde de spatsera omkring utanför i gården.

Sedan åkte vi vidare till hamnen och åt glass i kvällssolen, alldeles ljuvligt väder. Innan det var dags att åka hem med de små. Vad mer kan man begära en fredagkväll i början av juni?

Idag har vi haft en riktig ta-dagen-som-den-kommer-dag. Pysslat på med att slipa trädgårdsmöbler inför inoljning, promenerat till affären med diverse hälsa på grannarna/mormor och morfar-stopp, grillat, varit förbi stugan en sväng, lekt i lekpark osv. Härligt! Nu sitter vi i soffan och njuter av sommarmusik, ljus kväll och rabarber- och jordgubbspaj. Snodde några rabarber från mor och far idag när de inte var hemma. Hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)