11 Maj

Kycklingsallad med mango och papaya

Den här tiden på året blir jag sugen på att bara äta sallader med olika protein, härliga, färgglada, krispiga grönsaker med något grillat till! Får typ cravings på sockerärtor, lime, nektariner, nötter, morötter, jordgubbar. Jag såg det här receptet och var såklart tvungen att prova, älskar när det är lite lime-asiatiskt (okej, det här var väl främst vietnamesiskt) med mango. Och det var riktigt gott! Kyckling och dressing ska marineras en halvtimme så man kan gärna ha lite tid på sig.

Väldigt fräscht och gott, och jag och Jakob käkade upp hela stora fatet alldeles på egen hand! Här hittar du receptet.

Sedan har jag också snöat in mig på gnocchi, gjorde egen för någon månad sedan men insåg snabbt att life hacket är att köpa färdig färsk gnocchi, och sedan steka ihop den med härliga grejor. Då blir det verkligen god mat utan större ansträngning. Det här receptet med gnocchi, citron, rosmarin och päron var otroligt smarrigt (och enkelt) och ska absolut göras om inom en snar framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)