4 Jun

Kvällsplantering

Det är ändå något speciellt med ljuset här uppe, just den här årstiden. Till och med jag som alltid är kvällstrött har liksom svårt att ta mig i säng. Allt är drömskt på något vis. Hade vi haft en inglasad veranda känns det som att jag hade velat sitta där varenda kväll och dricka te med en bok.

Underhållet av gården har legat lite efter, men för ett par dagar sedan köpte jag några plantor för att fylla på i krukor samt till ena pallkragen. Den andra har jordgubbsplantor och smultron. Och ikväll vid nio-snåret när barnen sov så passade jag på att gå ut och plantera, alldeles ljummet var det. Och myggigt. Så det gick snabbt.

Skönt att rensa huvudet efter en eftermiddag med både högt och lågt, om vi säger så. Det äldre barnet kom in fel efter förskolan och vi lyckades som aldrig riktigt synka oss. Men jag försöker att istället för att gräma mig över hur det blev, tänka vad jag kan försöka göra annorlunda nästa gång. Även om man ibland med en treåring bara får acceptera att känslorna är ”all over the place” som prins Daniel skulle ha sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)