16 Apr

Kursdagar

Hejhopp så sitter man här i en flygtaxi 05.40 och har för första gången på länge tid att prioritera ett litet mobilinlägg, haha. Jag är ledsen men med min mycket begränsade energi nu för tiden (eller okej, vi ligger inte precis hemma och vilar) så räcker det bara precis till det väsentliga. Sedan är hjärna och kropp putt och kapado. Nej jag vet, det finns inget uttryck som heter så.

Så, jag är på väg mot kommunikatörernas mecka – nämligen KOM-dagar i Stockholm, vilket innebär att jag inte är hemma förrens onsdagkväll. Det ska bli kul! Förra veckan kunde jag knappt bärga mig från att få sova själv två nätter på hotell men efter en mysig helg med den där fantastiska dottern (och maken) som jag har där hemma så var jag inte alls lika sugen imorse. Tre dagar?! Det är nog det längsta jag varit ifrån henne. Hon har också varit lite extra mammagosig senaste dagarna vilket gör det ännu drygare att åka iväg.

Nåja, det kan vara nyttigt att få längta lite och nu ser jag fram emot världens inspirationsdos med kommunikatörskollegorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)