19 Maj

KRATTNING OCH ANDRA TREVLIGHETER

Vilken superdag detta har varit! Den började med att jag och Jakob for till mamma och pappa och hjälpte till med trädgårdsfix. Vi krattade, tvättade våra bilar, tog fram trädgårdsmöbler, monterade hammocken och körde iväg med skräp. I härligt majväder!

Sedan har jag och lillan varit på cykeltur, vi har beställt pizza, vi har sett fotboll, gjort smörgåstårta, sett film med familjen och ätit efterrätt som Viktor och hans flickvän har svängt ihop. Ja, ni hör ju, tänk så mycket trevligheter som ryms på en dag! I morgon är det ännu en ledig dag och jag planerar att sova länge och inte stiga upp förens det verkligen är dags. Känner jag mig själv så kommer det att bli kvart över åtta bara för att jag vill sova länge. Jag kommer att vakna klarvaken tio i åtta, känna hur jag har myror i benen och bara vara jättesugen på att göra något som man inte kan göra i sängen. Typ pyssla eller baka. Sedan kommer jag tvinga mig själv att försöka ”dra mig”, somna lite, se någon trevligt serie. Tjugofem minuter senare kommer jag vara galen av rastlöshet och så kommer jag att stiga upp. Japp, så kommer det bli!

Nu då? Nu ska jag somna i soffan hade jag tänkt. Somna på kvällen är nämligen inget problem! Men innan dess vill jag bara säga: Tack livet för denna dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)