27 Nov

Kranskurs och skav

Det där jag skrev igår? Ah, glöm det. Haha idag har bara varit en enda lång dag av skav. Sådär att det är småsaker som gnager i en, hur sa jag till den och den, dåligt samvete, funderingar, hann bli jättearg på E som tjorvade med kläderna och S har gnällt mer än vanligt. Jag och Jakob har hunnit tjafsa också. Om en amaryllis (fråga inte). Härligt va? Inte mycket som pirrar av lycka idag inte.

Om mitt plötsligt helt annorlunda humör är hormonellt? Jajjebus (är inte det ett bra ord förresten?), det är verkligen orättvist med de här hjärnspökena som dyker upp ett par dagar varje månad. Plötsligt är man sämst själv och samtidigt också småirriterad på allt och alla.

Dagens höjdpunkt var ändå att nu på kvällen få åka iväg på kranskurs på Pensionatet. Så oootroligt mysigt! Glögg, bullar, kransar med massor material, och sedan julshoppade jag en del julklappar.

Perfekt julstämningshöjare och nu har jag till och med tagit fram lite jul hemma också! Nu står vi ut ett par dagar och sedan ska jag komma ut ur irritationsbubblan och säga: Välkommen december!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)