16 Okt

Kökstankar

Söndagmorgon! Edith sover igen och jag sitter och dricker te med tända ljus. Mys! Jakob fick sovmorgon efter att ha stökat hela natten med att bära in sackosäckarna eftersom Lina och Nicke ”skulle renovera” och behövde en plats att sova på….. Själv sov han fullt påklädd i vår säng eftersom Lina tydligen skulle få sova där men han la sig där ”tills de skulle komma”. Haha jadu. Alltså detta sömngångande. I den här familjen är det inte den ammande modern som får sovmorgon utan den nattvandrande fadern. Det trodde man ju ärligt skulle vara ett ickeproblem såhär vid 26 års ålder.

Hur som helst, igår var vi runt lite och bockade av till huset, och om bara offerten för golvet är rimlig så är det snart beställt. Det blir en hårdvaxad vitlackad (tror det stod så?) ljus furuparkett, som förhoppningsvis blir jättefin. Och som förhoppningsvis håller något år utan att bli alldeles förstört av kastade leksaker… Furu är ju nämligen ett rätt mjuk träslag.

Även köket börjar vara färdigritat! Men alltså, det här med att rita kök!? Hur många varianter finns det inte? Och ”med den lösning får vi det men inte det”, ”den här lösningen är snyggast men då tappar vi det här” osv. Pust. Men nu är vi nog klara och troligtvis blir det en IKEA-stomme fast med lite andra vitvaror, fläkt och annan bänkskiva. Vi väntar dock på en offert till där från en butik, så vi avvaktar med att beställa tills vi fått den.

Så grymt skönt när åtminstone de stora beställningarna är gjorda så att man slipper fundera mer och kan börja längta efter resultatet!

Har ni haft en bra helg? Själv har vi haft pizzamys hos mor och far, och igår dukade vi upp med charkisar hos oss och bjöd in kompisarna. Väldigt trevligt! Det är så mycket som händer med bebisar, jobb, hus och annat – och jag kan fortfarande inte sluta förundras över att vårt lilla tonårsgäng liksom är mammor och pappor!? Overkligt.

Ha en fin söndag kära du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)