24 Maj

Klättringsdebut

Jag och Jakob var och klättrade i klättringshallen igår. Jakob har gått en klättringskurs för ett par månader sedan och brukar vara där och klättra, men igår var första gången jag följde med. Om vi säger såhär… Ni vet det där man brukar säga att man ofta har helt fel bild av hur man själv ser ut, tjejer tror ofta de har mycket större storlekar än de faktiskt har och vid tester så ritar man sina komplex mycket mer framhävande och så vidare. Eh, det verkar inte gälla för mig. Jag trodde snarare att jag såg ut som en slank spindel som liksom flytande tog mig upp längs väggen. Sedan ser jag att Jakob har fotat mig och plötsligt inser jag att jag inte alls ser ut som någon spindel utan snarare som en… hur ska jag säga… välfylld potatissäck som någon har knutit fast i tjocka rep. Milt sagt.

Sedan säger Jakob att jag ska försöka sluta ”klampa” när jag sätter ner fötterna på klättringsstenarna och visar ett tyst exempel när han smidigt klättrar upp. Jaha, nähä. Som att jag bryr mig…. 

(Ser ni vilken slank och ljudlös spindel som flyter upp längs klättringsväggen? Vadå ”nä”? Titta bara på bilden ju! Den är ju där, rakt fram..?)

Som tur var såg jag inte bilderna förrän efter jag hade klättrat så jag levde i glad ovisshet under alla mina tre vändor. Jag klarade mig till och med högst upp en gång, ”bara” sju meter hög klättervägg just där men ändå! Sedan att jag inte klättrade upp dit utan att Jakob drog mig upp i säkerhetslinan, det är en annan sak.

Skoja! Kanske.. hehe…

Lämna en kommentar:

  • Lina skriver:

    Jag tycker minsann att du ser ut som en väldigt smidig spindel på bilden, utan att ljuga det minsta! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)