16 Feb

Kärleksfrukost

Alla hjärtans dag ändå. Har inte alla hjärtans dag landat i något rätt bra ändå? Tycker mer och mer att det gått från att vara någon form av tävling-om-mest-kära-paret-dag där det är besvikna fruar som inte får rosor av sina män, till att bara bli en kärleksdag till både barn, hundar, föräldrar, vädret, som vi kan välja att uppmärksamma om vi vill.

Här hemma passerar givetvis ingen högtidsdag ouppmärksammad. Jamen, det är ett sådant bra paket av aktiviteter som passar familjelivet. Först pysslar man tillsammans något (ofta med papper, pärlor eller sådant som finns hemma), sedan pyntar man lite och sedan gör man någon liten ”happening” med familjen som gör att just den dagen fick lite extra guldkant. Älskar temadagar.

I lördags satt vi alltså och vek hjärtan att hänga upp som en girlang vid matbordet, och sedan pärlade vi på piprensare som vi skulle ha som hjärtan vid dukningen. Dagen efter steg jag nämligen upp innan de andra (nej, de sov inte men fick ligga kvar och se på ipad i sängen) och gjorde alla hjärtansdag-frukost. Använde hjärtformen till allt jag kunde, fixade med jordgubbar som absolut inte var svenska, gräddade våfflor. Sedan satt vi där och mumsade, medan vi gick en runda och berättade vad vi tyckte om med varandra. Blandad kompott ska sägas.

Sedan tyckte Edith att vi skulle gå en runda och berätta vad vi tyckte om hos oss själva, varav hennes lista tog en bra stund. Signe tolkade det som en fråga om vad hon tyckte om överhuvudtaget och svarade ”gurka”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)