27 Nov

Känslomässiga svängningar – hej?

Jag tror att den här resan har gett mig en liten, liten försmak på hur det kan vara att vara gravid. Jag säger bara – vilken känslomässig berg- och dalbana! Praktiken trivs jag fortfarande superbra på, men det är när jag far därifrån som det startar. Alltså hemlängtan + ångest över att vara till besvär som inneboende, det maler ständigt. På kvällarna när jag ligger och ska sova så är det som att varenda liten grej blir superstor och stackars Jakob får stå ut med alla mina känslomässiga svängningar. Stackarn, han måste ju vara rädd för att klicka på ”svara” när telefonen ringer, antingen är det en flickvän som kvittrar om något eller en flickvän som storgråter. Sedan känns allt fånigt när man vaknar på morgonen efter, och så börjar allt om på kvällen igen.

Och jag som i vanliga fall står ganska stadigt med fötterna på jorden? Ja, ni förstår ju, jag är i chock över mitt eget beteende. Vi får hoppas att jag återgår till mitt normala jag när jag står på norrländsk mark igen! För som det är nu går då rakt inte för sig.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)