9 Mar

Kalashelg

Hej vänner! Ja, det kan man ju tänka att första arbetsveckan blev en rätt hektisk vecka, eller framför allt med en rätt trött moder på kvällarna, hehe. Sedan var jag och Edith själva hela helgen för att Jakob var med grabbarna i Stockholm så då blev det också fullt upp. Vi hann med både familjemys, supermysig middag hos Hanna på lördagskväll med småtjejerna (och otroligt god mat som Hanna hade gjort) och sedan kyrkan och släktmiddag hos Jakobs farbror på söndagen. Sedan fick vi också mycket uppskattad hjälp i pysselrummet, men det återkommer jag till.

På jobbet trivs jag i alla fall superbra! Det finns en hel del att göra och jag ska inte sticka under stolen med att jag är rätt stressad över att jag behöver vara ledig från juli (lite trist att jag känner så, borde ju verkligen istället bara vara överlycklig över att jag både väntar barn och har ett jobb jag tycker så mycket om).

Och på tal om kalas så är vi inne i favoritmånaden. Mars! Kalasen månad! Kalas i söndags som sagt, och nu har vi kalas idag för mamma som fyller år, imorgon för Martin som fyller år, och på söndag för Anton som fyller år. Och på onsdag fyller Edith år, och henne har vi sedan kalas för till helgen. Och sedan fyller jag år. Och sedan pappa. Osv. Älskar det!

Idag blir det alltså att fira min kära mor! Vi börjar med mat ”bara” familjen och sedan kommer släkten på tårtkalas. Mycket lyckad fredag, om ni frågar mig. Paketen är redo, ballongen är uppblåst och Edith har övat på ”Ja må du leva”. Ha en trevlig fredag kära ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)