17 Mar

Kalasdag

Mycket kalas i bloggen nu, men det gillar vi va? Jag lovar att inte skriva lika många inlägg om min egen födelsedag. Kanske.

Vilken härlig kalasdag vi fick igår! Förmiddagen gick åt till att pynta, fixa och dekorera tårta (en färgglad sak, ni får se i bilderna), så vi var redo när gästerna började komma kl 14. Edith på toppenhumör över att kalaset äntligen var igång (och ändå inte överspeedad, lite av en balansgång) och fick otroligt fina presenter! Kläder, böcker, magisk sand, pyjamashjältar med mera. Bara en sådan sak som att Jakobs moster sytt en lejondräkt!? Kände att hon var mitt presentgoal som vuxen, vill också vara den som ger hemmagjord lejondräkt till en treåring. Edith fick en lejondräkt av sin mormor och morfar också, men jag har aldrig varit den som säger ”bara en lejondräkt i det här huset!”. Hehe. Fort hade även kompis Tilde hoppat in i en av dräkterna och lejonkompisarna var ett faktum.

Gästerna hängde kvar länge till min förtjusning (sista åkte vid 22.30 någon gång), och vi såg skidskytte, åt pizzabullar med sallad (ni ska få receptet sen), och fikade bland annat cookietårta, blåbärspaj och after eight-kakor. Barnen fick en liten skattjakt med bilder (bra när de inte kan läsa) och i slutet fanns små godispåsar.

Mycket lyckad dag! Imorse vaknade Edith och konstaterade med glad röst först att ”mitt kalas är kvar!” när ballonger och vimplar inte var nedtagna. För att sedan göra tillägget ”…men inga gästor…”

Hör ni?

Det är ljudet av en oplanerad dag. Idag myser vi med tacksam känsla i magen och leker med presenter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)