12 Feb

Kalas för Harry

Jag ligger så mycket efter att jag kom på att jag inte visat bilder från Harrys kalas för ett par veckor sedan. Fina Harry som nu blev hela fyra år! Han är ju äldst av barnskaran bland vännerna så man tycker liksom alltid att hans ålder är helt ofattbar, sedan när känner jag en fyraåring exempelvis? Minns fortfarande när han föddes och vi precis hann träffa honom innan vi skulle åka till San Francisco.

Nu bjöd han i alla fall in till barnkalas och till vår glädje fick även vi vuxna följa med. Presentöppning, glassbuffé och fiskedamm – allt man behöver för ett lyckat barnkalas!

Nu ska jag och tjejerna snart åka iväg och köpa hamburgare till middag, Jakob är borta hela kvällen och vi passar på att göra middagen till ett litet äventyr, hehe. Sedan kommer svärmor och har barnen en dryg timme medan jag ska på styrelsemöte, och sedan kommer Jakob hem precis innan läggning. ”Vardagspussel” är ändå ofta ett mycket beskrivande ord för tillvaron.

Trevlig tisdag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)