14 Nov

Kalas, fars dag och biokväll

Förstår inte att det ska vara så svårt att gå in här och uppdatera lite oftare, men alltid när jag har en stund över så blir det att jag går in och surfar runt på julprylar och julklappsinspiration, och plötsligt har hela kvarten som man hade över gått. Nu känner jag jullängtet på allvar! När får man börja ta in typ smågranar och kransar, borde inte det vara ganska snart?? Tycker det räknas mer till kategorin ”vinterpynt”. Ja, det finns. Kanske att jag väntar till nästa helg, men då är det verkligen dags.

För övrigt har vi ju hunnit ha både kalas och fars dag i helgen! I lördags blev det kalas hos Jakobs föräldrar för både Jakob och hans båda systrar som fyller år nu i november. Väldigt trevligt! Och väldigt lyxigt för oss eftersom det blev minimalt att göra, hehe. Gjorde bara lite mat-tillbehör och daimbiskvier. Svärföräldrarna har också bästa kalashuset! Sen på söndagen blev det först fars dag-brunch hos oss med hela min familj (tycker brunch är ännu bättre än middagar!) och sedan kalasrester hos oss med Jakobs familj. En riktig heldag med andra ord.

Och! Som om inte det vore nog så fick vi en biokväll igår, där jag och Jakob tillsammans med Martin, Viktor och Sarita åkte och såg Fantastiska vindunder: Grindewalds brott! Otroligt härligt, mor och far var hemma hos oss och la båda tjejerna. Ja ni förstår ju lyxen i att först få se bra bio och mumsa på godis, och sedan komma hem till två sovande barn och ett städat hem. Signe sov till och med i sin egna säng, vad är det med mor- och farföräldrar som gör att de klarar saker som man själv sagt ”absolut inte går”? Jaha, ”kan de så kan vi” tänkte vi och nu sover hon minsann i sin säng nu också. Sedan tar jag över henne första matningen.

Fullt upp med andra ord, nu håller jag bara tummarna för lite bättre nätter (många uppvak nu igen) – sedan kan julfixandet börja på allvar!

Familjens superpappa. Jag är tacksam över honom varje dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)