28 Nov

Julmarknad och ofokus

Åååh tack så hemskt mycket för alla grattisar! Underbara ni! <3

Alltså bloggen just nu, jag som brukar mata med bloggandet just kring jul för att det finns så mycket fint och mysigt – men just nu känns det som att allt står lite på paus eftersom vi får nya lägenheten först på måndag (äntligen!!!!) och kameran ligger i någon hög bland allt annat. Och sedan är jag så väldans trött. Har ni hört talas om det tillståndet? Trötthet? Det gör i alla fall att det man mest längtar till när man öppnar ögonen på morgonen – det är ögonblicket när man får stänga dem igen på kvällen. Där emellan tycker jag mest det är bussresor till och från Luleå.

”Men Emma. Nu överdriver du faktiskt.” Okej då, det är inte hela sanningen. Där emellan är det en hel del julkörövning, planerande av julbönen på julafton i EFS Bergsviken som jag håller i, bakning, julcafé med TG, julklappsplanering, och så vidare. Som igår till exempel, då fick vi åka på 3-årskalas hos världens bästa Ralf. Som i för sig inte var särskilt förtjust i all uppmärksamhet, men är man född in i en kalasälskande släkt så är man. Det är liksom bara att vänja sig. (Det gäller dig också Jakob, trots att du borde ha vant dig för länge sedan med din släkt)

I söndags hann vi i alla fall iväg på julkyrkmarknad i Öjebyn, jag, Jakob, Cecilia, mor, Elin och Ralf. Vilket järngäng! Kransar, lussebullar, eldar och krispig kyla var dagens ledord.

Och titta! Mobilen fanns framme för att knäppa några bilder! Sicken tur va?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)