22 Dec

Jullov och tjejfrukost

Vilken härligt välfylld och rolig helg vi har haft. Mys med Martin, Elina, Herman och Eddie (viktigt att alla nämns) i deras nya fina hus, dop för fina Tilde, mycket trevligt kompisjulmys i Hemmingsmark, julkonsert på Storstrand, Stora Feta Julfikat och så vidare. Det är bara trist att det ändå liksom går så fort och så plötsligt är flera saker man längtat efter bara gjorda? Då blir jag alltid nojjig och tänker att ”jag inte var närvarande”. Fast att jag ju faktiskt vet att jag var det! Äh, det kanske bara är jag som krånglar sådär.

Hur som helst så har jag i alla fall precis gått på två veckors jullov – hurra! Och under eftermiddagen betades Jakobs julklappar av (tänk, en dag tidigare än vanligt! Och nej jag gjorde det inte åt honom, Jakob var alltså ledande men jag hjälpte till), och sedan har jag storstädat hela lägenheten inför vår avfärd mot föräldrahemmet imorgon. Vid sådana här effektiva tillfällen vill jag verkligen klappa mig själv på axeln och minsann konstatera att Jakob har lyckats hitta sig en synnerligen bra fru. Vadå ”sluta skryta över dig själv…”? Det är ju bara dagens sanning jag förmedlar! *ser ut som den nöjda emojin i mobilen*

I söndags hade vi även den årliga tjejfrukosten där vi först julbadar i badhuset och sedan äter en stor julfrukost med gröt och skinksmörgåsar. Ingen jul utan tjejfrukost! Det är lika mysigt varje år, och detta år åkte jag verkligen hem med en känsla av att ”vilka fantastiska tjejkompisar jag har!”. Omtänksamma, fina, glada, snälla, generösa, roliga. Jackpott helt enkelt!

Tjejfrukost 2015_2

Tjejfrukost 2015_1

Tjejfrukost 2015

Tjejfrukost 2015_3

Tjejfrukost 2015_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)