5 Dec

JULKORTSVERKSTAD

En hel förmiddag ledig betyder att jag äntligen har tid att göra en av julens höjdpunkter, pyssla julkort! Det är något fantastiskt med att pyssla julkort och sen stoppa in dem i julröda kuvert och skicka iväg dom med posten. Vi skickar saker med posten alldeles för sällan!

Så även om du inte pysslar annars, gå in i närmaste pysselbutik och köp lite papper och snören vettja! Skriv ut någon trevlig bild på dig eller dig och din käresta och ta en kväll och pyssla några kort. Man behöver ju inte skicka till varenda människa som man känner, skicka till familjen, far- och morföräldrar brukar uppskatta ett kort lite extra!

Lämna en kommentar:

  • Sarita skriver:

    Hej Emma, måste bara få fråga om vars du hittar allt ditt julpyssel. Själv så hittar jag nästan ingenting och jag vet inga bra webbplatser heller. Skulle vara snällt ifall du gav mig lite tipps om vars man kan hitta fint pyssel!:) Pussar och Kramar// Sarita!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)