13 Dec

Julklappshysteri?

Inte här inte. Här är julklapparna under kontroll. Låt mig tänka… Japp, jag är färdig! Jag förstår inte varför människor väntar tills sista minuten och sedan hetsköper i panik samtidigt som man klagar på hur långa köer det är på stan. Julklappar som kan vara så roligt.

Mina bästa handla-julklappar-tips:
– Gör en julklappslista i lugn och ro hemma (i mitten av november är lämpligt). Googla för inspiration, fråga personer som känner personen ifråga.
– Beställ det som ska beställas på internet direkt efter, då finns det ingen risk att det inte hinner levereras.
– Ta en hellördag på stan i början av december då du köper resterande julklappar – och gör dagen trevlig! Fika med en vän, ha vintriga myskläder och pricka av listan med känslan att du har flera veckor kvar ifall något inte skulle finnas.
– Slå in alla paket i mitten av december och låt dem ligga som fin dekoration fram till jul.

Voilà! Lätt som en plätt! Helt plötsligt har du minskat risken för stress och ångest.

Jag insåg att ”grejen” med årets julklappar tydligen är att de är små till storleken. För utseendet kör jag bara vitt och rött med mönstrat papper. Förra året var det svart och lite äldre stil på pappret. Det är kul att variera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)