29 Dec

Julhelgen

Här blev det verkligen jullov. Jag var så djupt inne i ledigheten redan innan julhelgen så när det väl blev julafton så låg allt med telefonen långt borta hehe.

Har ni haft en bra jul? Vi har haft det jättebra. Julafton blev precis som jag hoppats på! Eller okej, vi hade några uppsättningar glas/bestick/tallrikar för lite för att det skulle bli riktigt lite disk under själva julafton (vi var ju hemma hos oss), så man fick diska upp lite skedar och glas eftersom under dagen, när det blev nya mataktiviteter. Men i övrigt så!

Alla var nöjda och glada, tomten kom tillslut till Ediths stora förtjusning och det tog ungefär 30 sekunder så konstaterar hon till sin mormor att ”Tihi, jag tror det är min morfar. Som har klätt ut sig.” Varpå mamma svarar: ”Varför tror du det?” Edith säger med självklar min: ”Han är inte här.” Otroliga julklappar som alltid och framför allt är det ju extra roligt att se vad barnen får och sedan få leka med alla nya leksaker hehe. Inget får öppnas utan att jag är med och får se.

Sedan spelade vi spel tills sent på kvällen, och vandrade sedan hem till mor och far i natten (ja, vi var hemma på julafton men vi ville ju fortsätta övernattningen enligt tradition).

Kameran pallar inte mörkret sådana här dagar så jag bjussar på vad mobilen kunde åstadkomma. 

Dagen efter var det vidare julfirande med Jakobs släkt och då kunde vi verkligen luta oss tillbaka och bara bli ompysslade med både god mat och en ständig Signe-underhållare (läs: farmor). Vila! Ännu fler otroliga julklappar och det är sådant myyys över den här helgen för mig.

Annandagen blev en riktig pyjamasdag hos mor och far med brödernas familjer, och nu är vi hemflyttade och uppstädade. Känner alltid att jag måste reclaima jullovet igen när man flyttat hem, först känns det bara tomt och vemodigt men sedan myser man till det hemma igen, byter ut de nedbrända ljusen och kostar på sig någon ny rea-hyacint och så har man jullovskänsla igen. Vi har också hunnit med en mini-make over i Ediths rum, men det visar jag i ett eget inlägg. Hoppas ni har det mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)