31 Dec

Julhelgen

Jag är tillbaka! Åh va fina ni är som är inne och tittar här varje dag trots den otroligt torftiga uppdateringen – men nu startar vi upp bloggandet igen! Julhelgen är bakom oss, lägenheten är urflyttad och huset är förhållandevis inflyttad och livet är liksom tillbaka. Så härligt!! Är superpepp på att blogga igen! Har en lista i mobilen på obloggade ämnen, men hälften är väl helt inaktuella vid det här laget. ”Edith nio månader” är ett sådant inlägg. Jag menar, nu är hon ju närmare tio än nio…..

Jaja, men en sak i taget, vi börjar med julhelgen. Fantastiskt mysig! Julfeelingen har väl inte varit superhög här i december med ungefär inte ett enda julpynt eller julbakande (på grund av renovering och flytt alltså), men tack vare att andra människor runt omkring en har haft det julmysigt och fint så kom julkänslan med en rasande fart här på slutet. Vi hade lilla julafton med vännerna på torsdagskvällen, vi hade den årliga julfrukosten med tjejerna på fredagen och sedan själva julhelgen när vi fick packa det vi behövde och lämna kaoshålet som tidigare kallades vår lägenhet för att istället bo hos mor och far.

Julafton startade vi med julfrukost hemma hos mor och far, julbön i EFS Bergsviken och sedan firade vi med Jakobs släkt. Supermysig dag! Juldagen fortsatte med julfirande i Sjulnäs, och sedan blev det ”julafton” på nytt under annandagen då vi samlades med min familj. Vilken helg!

julafton-2016_2

julafton-2016_1

julafton-2016_3

julafton-2016

julafton-2016_6

julafton-2016_7

julafton-2016_8

julafton-2016_9

julafton-2016_10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)