22 Nov

JULENS INTÅG

Japp, nu är det officiellt. Detta är härmed en julblogg den närmaste månaden! Jag kommer blogga om julpynt, glögg, julmusik, julkort och bara allmänt vara julfanatisk. Fantastiskt roligt! Trots att de närmaste veckorna är överfulla i kalendern (min lediga söndag som jag skrev om tidigare var såklart en jobbsöndag) så ska jag verkligen försöka hinna njuta av julmånadens början. Bara passa på att vara lycklig!

Imorgon är det den stora julpynt- och julstädardagen. Pyntet är uppburet från förrådet och ligger bara och väntar på att jag ska plocka upp det imorgonbitti. Julskivorna ligger redo och eventuellt hinner jag baka några små pepparkakor också. Med mina fina hjärtformar.

Hoppas ni vill fortsätta följa mig genom årets mysigaste månad!

Lämna en kommentar:

  • Johanna skriver:

    Garanterat att jag ska följa din julblogg. Stackars Fredde, jag kommer ta så mycket inspiration från dig att han blir knäpp på allt mitt surr. Haha 🙂 hoppas du får en mysig dag!

  • Lina skriver:

    Åh vad fint du har gjort i bloggen! Du är så kreativ käre kusin. Jag har följt ditt exempel och julpyntat idag, jag med – och nu är det så fint så fint här hemma!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)