21 Dec

Juleklapp och julegran

Jag gjorde en mycket taktisk manöver förra veckan när jag insåg att jag ville ha en mysig julklappsinslagninsstund (bra ord) utan barnfingrar. Jag frågade om tjejerna var på att ha en julpysselförmiddag! Och poff så hade man anledning att ”behöva åka iväg själv” ett par timmar, och sedan på köpet få sitta i lugn och ro och surra med tjejerna samtidigt som man producerade paket. Magdalena hade också skrivit så fint på sina, så det blev vi ju inspirerade av hela bunten och var absolut tvungna att prova göra likadant.

Paketen ligger nu under granen (!) så vi ju tillslut skaffade. Och alltså, haha 149 kronor på Coop för ett monster till gran! Vad har hänt mina senaste gran-fria år, som jag minns det från när man bodde hemma så fick man verkligen vara glad om granen hade typ fyra grenar som det gick att hänga något på (oavsett om den var köpt eller huggen), och att mamma gick och vred för att hitta den minst-fula-sidan. Och nu ska man knappt rymmas i sitt eget hem för en vanlig billig rödgran? Haha. Kunde knappt fota för att jag inte kunde backa så långt att man såg hela dårskapet. Men ja, rätt fint blev det ändå. Än är det inte så mycket piff i den, men det får nog komma med åren.

Så, klapparna ligger i alla fall redo och klara i en korg bredvid (nåja, Jakobs är inte färdiga men han är vuxen och får hantera detta själv). Tycker det är roligt när man hinner slå in dem ett par veckor innan så att de får vara dekoration ett tag, och inte bara slås in precis kvällen innan.

Hur går det själva med julklapperiet?

Julklappar_1 Julklappar_5Julklappar_3Julklappar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)