3 Jul

JUL I SINNET

Julen är enligt mig den bästa tiden på året. Jag älskar verkligen denna högtid. Älskar allt med jul. Julpysslet, julbaket, julpyntet, julkorten, pyntandet av granen, julklappsinhandlingen, julstädningen, julhandlingen, julmaten, julmusiken, ja – allt! I november börjar jag alltid tjuvlyssna på julskivor. Jag kan liksom inte låta bli, då har jag ju längtat ett helt år nästan! Den senaste julen tog jag verkligen vara på. Åh, vad jag njöt! Jag gjorde omsorgsfullt allt juligt under hela december och under själva julhelgen tog jag och Jakob vårt pick och pack och bodde hos mor och far i några nätter. Det hoppas jag blir en årlig tradition!

Ibland under sommaren så hugger det till i mig av längtan. Mitt på stranden eller under en promenad i solen så kan jag börja längta efter snön och julen. Få krypa in i värmen, bort från vintermörkret, och läsa en bra bok framför en tänd brasa. Dricka te, höra knastret av snö under skorna. Det finns inte så många som riktigt förstår min längtan efter höst och vinter. Men ibland dyker den upp. Sätter sig på min axel och vill liksom inte släppa taget. Det gör inget. Då ger jag igen och passar bara på att njuta av sommaren lite extra mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)