3 Apr

Jobbstart och illamående

Nu är jag igång! Efter några dagar på nya jobbet är jag fullärd. Typ. Lite. Okej, jag har hunnit lära mig ett par saker.

Kanske. 

Nä, skämt åsido, jag trivs jättebra. Och det känns otroligt roligt att veta att jag kommer att få vara här hela det närmsta året!

I övrigt tänker jag att en snabbsammanfattning av de senaste dagarna kan vara på sin plats:
– Jag har köpt ny mobil. Min gamla närmade sig fyra år och när batteritiden inte var vad den en gång var så kände jag att det var dags för en uppgradering. Vad är det förresten med nya teknikprylar som får en att bli helt pirrig? Det kan i och för sig ha att göra med min fäbless för rensning, ny struktur, ordning och reda. Helt klart, där har vi det.

– Jag har börjat pendla med bussen. Betalat närmare 2000 riksdaler för ett enda månadskort, för att sedan inse att jag är konstant åksjuk i bussen. Hur löser man då detta? Jo, man köper åksjukearmband.

Jajamän. Med små kulor som trycker på handlederna ska illamåendet försvinna. De har fått goda referenser så idag ska de prövas för första gången. Återkommer med resultat.

– Jag har skaffat ett konto i Storytel. Jag vet, jag är en stark bok-i-handen-förespråkare, men vad gör man när två timmar spenderas i bussen varje dag och det är en omöjlighet att titta neråt en sekund utan att kräkas på bussgrannen? Sååå, Storytel är alltså ett koncept med ett helt bibliotek av ljudböcker (som man också kan lyssna på offline) för en månadssumma. Kan bli riktigt bra! Jag har genast dragit igång Och bergen svarade som jag tipsade om tidigare.

Det om detta.

Lämna en kommentar:

  • Madeleine skriver:

    Hej! Hur tyckte du att armbanden fungerade?

    • Emma skriver:

      Hej! Ja alltså jag tyckte att de fungerade! Inte klockrent, jag kan absolut inte läsa eller så, men jag kan åtminstone sitta som vanligt utan att vilja kräkas 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)