14 Nov

Jag mig trött är nu typ

Jag säger bara – vilken dag! Vi har haft omslagsfoto för decembernumret och det har varit ett härligt kaos från morgon till slut. Superkul! Ni får hålla utkik efter C/o Hannah & Amanda – magasinet när det kommer ut om ni är nyfikna på vad vi har pysslat med!

Men man blir trött. Hemskt trött. Man vill bara gå och lägga sig för natten på momangen. Min hjärna kan knappt formulera ett vettigt blogginlägg, så bättre än såhär blir det inte idag.

Vet ni? Jag tror jag lägger mig på soffan tills vidare. Jag kan ju faktiskt ta en power nap fram till läggdags. Det är faktiskt ingen dum idé – bra tänkt Emma! Tack Emma, du är inte så dum du heller. Äsch, det är du som är geniet Emma. Haha, lägg dig nu Emma, tack för berömmet! Tack själv, sov gott Emma. Sov gott du med Emma.

Lämna en kommentar:

  • Johanna skriver:

    Det är vid just precis på pricken vid sådana tillfällen det är ganska bekvämt att inte ha en liten bebis som bestämmer att man inte alls ska ta en power nap… 😉 men vid alla andra tillfällen är bebis toppen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)