21 Okt

I stil med Eminem

”And I´m a slim shady and I´m the real shady…” eller något sådant, jag ska erkänna – Eminem kommer från tiden med svengelskt uttal för min del så jag är inte riktigt hundra på texten. Men den liksom sätter sig. Trallvänlig sådär. Man bara lägger in slim shady lite där man vill så kan man i stort sett hela låten. ”Hey, I´m a slim shady and woop a slim shady cause yeah a slim shady…”

Jaha, nähä. Måndag idag. ”Veckorna dom bara susar iväääg” *ska sjungas med melodin Regnet det bara öser ner* (Vadå det blir konstigt med takten? Det funkade finfint när jag sjöng. Kanske.)

Vet ni vad jag ska sitta och göra ikväll? Jag ska göra en Panduro-beställning. Jag ska göra en så stor beställning att det riktigt ska svida i plånboken! Julpyssel, julinslagning, julkort, scrapbookingsaker, stämplar, you name it. Okej, bara för att jag säger sådär kommer jag inte hitta mer än ett par sketna papper. Men ibland är det bara tanken på att få göra en sådan där bautabeställning som är halva nöjet…! Mmmm… Bautabeställning…

Hittade en liten, liten kattunge i trädet häromdagen. Kattungen hette citat: ”Richard.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)