5 Sep

Höstens pysselprojekt

”Åh snälla Emma, ska du aldrig berätta om det där projektet du hade gjort research för?” Självklart mina vänner! Det har verkligen varit lugnt på pysselfronten senaste året. Anledningen är att det är mycket lättare att få tid till att pyssla när man går skola två dagar i veckan jämfört med när man jobbar heltid…. Märkligt det där.

Hur som helst, i höst hade jag trots allt tänkt hinna med att piffa upp mitt gamla Barbiehus som en överraskning till Cecilia att leka med hemma hos mor och far. Huset har Linas morfar gjort (om jag minns rätt?) och många av de fina trämöblerna som jag tog fram ur kartongen härom helgen har farfar gjort efter prydliga ritningar från mina mor.

Jag minns fortfarande hur jag fick följa ett snöre för att hitta det ljuvliga huset som mamma hade inrett med möbler, gardiner och små dockhustapeter! Tyvärr har det blivit lite slitet på senare år efter utlåning till förskola och så vidare, men nu ska det rustas!

Och ja, ni förstår ju hur kul det här är. Egentligen är små dockskåp ännu roligare rent inredningsmässigt eftersom det finns oändligt med saker dit (till Barbie är det mest ful plast), men jag har tänkt att med lite fantasi ska det gå att bygga och göra det mesta själv.

Så nu har jag börjat min ihopsamling av gamla tapetstuvbitar, tygsnuttar och golvlösningar, och sedan har jag införskaffat färg, sprayfärg och glasspinnar till golvlister. Jag lovar att hålla er uppdaterade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)