13 Okt

Höstdagar med mycket löv

En lördag och söndag utan något i almanackan var ljuuuvligt. Som jag älskar att vakna upp på lördagsmorgonen och bara dra på myskläderna, göra världens bästa frukost (i lördags överträffade jag till och med mig själv) och sedan sitta och dra framför nyhetsmorgon hela förmiddagen. Jag blir liksom aldrig less?

Vid lunchtid drog vi dock på oss utekläderna och begav oss till Bergsviken där lövkrattning stod på schemat. Lövkrattning mot mat kan väl aldrig bli fel! Och när vi var klara drog herrarna iväg en sväng på innebandy, medan vi damer passade på att se Frozen.

Och tänka sig, sedan blev vi kvar hela kvällen i bara farten. Vi lekte med playmo, åt kvällsmat och avslutade sent på kvällen med ett par Besserwisser-omgångar. Jag och Jakob vann en gång, mor och far en gång (tack vare pappas plötsliga konst-kunskaper…) så alla var nöjda och glada. Eller onöjda (för att man inte vann båda) och glada, det beror på hur man ser det.

Söndagen blev… typ likadan! Hehe nä, men vi möttes upp hela familjen för middag hos mor och far, gudstjänst på kvällen och sedan kom Martin över för kvällsmat och fotboll. Helger som ger energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)